TOEKOMSTBESTENDIGE
IP-TELEFOONCENTRALE

3CX is een VoIP-telefooncentrale op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik.

Het is een betaalbare softwareoplossing die uw bedrijf onder andere de volgende voordelen biedt:

  • Verlaag uw telecomkosten dankzij het gebruik van SIP-trunks en VoIP-providers
  • Verhoog de productiviteit met unified communications: Aanwezigheid, Chat
  • Mobiliteit: werk overal met Android- en iOS-clients

3CX levert u niet alleen veel nieuwe functies om uw klantenservice te verbeteren en uw productiviteit te verhogen, maar verlaagt ook uw telecomkosten!

Niet alleen uw telefoonrekening daalt drastisch, maar ook de kosten voor de aanschaf, de uitbreiding en het ONDERHOUD van uw telefooncentrale worden fors minder. U kunt ervoor kiezen uw telefooncentrale te hosten in de cloud en een laag totaalbedrag per maand te betalen in plaats van een hoge prijs per extensie per maand!

  • Geïntegreerde videoconferenties via WebRTC
  • Verbeter uw klantenservice: bellen met een klik en CRM-integratie
  • Lokale installatie: gevirtualiseerd op een server of op een goedkope mini-pc
  • Implementatie in de cloud
VoIP-clients voor Android en iOS
3CX bevat VoIP-clients voor Android en iOS waardoor u uw kantoor telefoon overal mee naar toe kunt nemen.Beantwoord gesprekken via uw kantoor extensie en verbindt door naar collega’s zonder de klant te vragen een ander nummer te bellen. Verlaag uw bedrijfs- mobiele telefoon kosten, verhoog productiviteit en zorg ervoor dat u nooit meer een oproep mist!
android en IOS voip
Veelgeprezen Android- en iOS- VoIP clients 3CX beschikt over native Android- en iOS- VoIP clients die continu worden bijgewerkt en getest en die normbepalend zijn voor VoIP-clients van mobiele telefoons. Met de geïntegreerde tunneling om externe firewallproblemen te voorkomen, is het bellen via 3G of een WiFi-hotspot uiterst betrouwbaar. Op de Android- en iOS-clients van 3CX wordt push-technologie volledig ondersteund, waardoor de telefoon op stand-by kan staan en de batterij langer meegaat. Geavanceerde, betrouwbare VoIP-clients voor Android en iOS Geen extra licentiekosten voor softphones Batterij gaat langer mee dankzij push-meldingen Ingebouwde SIP-tunnel/proxy voorkomt externe firewallproblemen
android en IOS voip