zakelijk glasvezel

5 redenen om te kiezen voor zakelijk glasvezel

In de oriëntatie naar een passende internetverbinding voor uw bedrijf bent u het vast en zeker al eens tegengekomen: zakelijk glasvezel.

Dat dit fenomeen nog steeds aan populariteit wint, staat vast. We zien het zelfs op onze eigen website. Van onze diensten is zakelijk glasvezel de best bekeken pagina. Ook bij onze klantenservice komt de vraag steeds vaker terug: “Waarom moet ik kiezen voor zakelijk glasvezel?”. We geven u vijf redenen.

 

1. Snelste internetverbinding

Op dit moment is er geen sneller internet dan glasvezelinternet. De statistieken bewijzen het:
– ADSL heeft een maximale downloadsnelheid van 24 Mb per seconde.
– Voor kabel ligt de snelheid op 200 Mb/s.
– Zakelijk glasvezel overtreft dit ruimschoots met een maximum van 1000 Mb/s!

Waar de capaciteit van een ADSL- of kabelverbinding gedeeld wordt met meerdere gebruikers, kan een glasvezelverbinding zonder overboeking afgenomen worden. 24 uur per dag, 7 dagen per week gegarandeerde snelheid dus!
En bovendien gelden de hoge snelheden niet alleen voor het downloaden van bestanden. Bij glasvezel gaat uploaden namelijk even snel als downloaden. Wij noemen dat een symmetrische bandbreedte.

2. Leverbaar in heel Nederland

Zakelijk glasvezel is in heel Nederland leverbaar. “Dus ook in mijn buitengebied?”, horen wij u denken. Ja, ook in úw buitengebied is snel internet een optie.
Het principe is simpel: hoe dichter uw bedrijf bij bestaande glasvezelinfrastructuur is gevestigd, hoe korter de graafafstand zal zijn. En dat betekent: lagere kosten. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, kunnen wij u direct inzicht geven in de kosten voor uw zakelijke glasvezelverbinding. Geheel vrijblijvend, geen verrassingen achteraf.

3. Combineer al uw diensten

Merkt u het ook binnen uw organisatie? Steeds meer diensten werken ‘online’ en vergen meer van uw internetverbinding. Ga maar na: pintransacties, alarmtransmissie, (beeld)telefonie, printopdrachten, online back-up, videoconferencing, cloud computing, thuiswerken en het koppelen van vestigingen. Met een glasvezelverbinding beschikt u over ruim voldoende bandbreedte om al uw diensten te combineren over één netwerk. Geen aparte lijn meer voor een pinterminal of alarmsysteem. Alles over één betrouwbare verbinding en slechts één aanspreekpunt bij problemen, wel zo handig!

4. Betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar online zakendoen is essentieel voor bedrijven. Communicatie tussen uw leveranciers, klanten en collega’s moet zonder haperingen verlopen. Met zakelijk glasvezel kiest u voor een kwalitatief hoogstaand netwerk met een beschikbaarheid (uptime) van 99,9%. Zo heeft u de garantie van een optimale (online) bereikbaarheid.

5. Toekomstvast

Met glasvezel bereidt u zich op de groei van uw onderneming. Of het nu gaat om het gebruik van meer (online) applicaties, meer werknemers of meer vestigingen. Met een glasvezelverbinding vangt u dit moeiteloos op. Investeren in nieuwe verbindingen is verleden tijd. Nog steeds schieten de glasvezelnetwerken als paddenstoelen uit de grond en worden snelheidsrecords verbroken.

Maakt u de overstap?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel op uw locatie? Wij adviseren u graag. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. U bent niet de eerste die de overstap maakt, vele tevreden ondernemers gingen u voor.